Merkezimizin Uluslararası Konferanslardaki Önemli Başarısı
19 Haziran 2023 | 21:24

Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Sertaç Bayhan ve Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Naki Güler ve Öğr. Gör. Uğur Fesli, geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirilen uluslararası konferanslara katılarak önemli bir başarı elde ettiler. 14-16 Haziran tarihleri arasında Estonya-Tallin'de düzenlenen "17th International Conference on Compatibility, Power Electronics and Power Engineering (CPE-POWERENG)" ile 19-21 Haziran tarihleri arasında Finlandiya-Helsinki'de düzenlenen "32nd International Symposium on Industrial Electronics (ISIE)" konferanslarında toplamda 5 (beş) adet sözlü bildiri sunumu gerçekleştirdiler. Bu önemli etkinliklerde Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Uğur Fesli'nin CPE-POWERENG konferansındaki sözlü bildirisi, IEEE Industrial Electronics Society (IES) tarafından "IES Young Professionals” ödülüne layık görüldü. Müdür Yardımcımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ayrıca, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Sertaç Bayhan'ın, IES Dönem Başkanı Prof. Dr. Mariusz Malinowki ile gerçekleştirdiği ikili görüşme sonucunda, 2025 yılında Türkiye'de Gazi Üniversitesi TEMENAR tarafından IES'nin önemli konferanslarından biri olan CPE-POWERENG konferansının düzenlenmesi konusunda prensipte anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşma, ülkemizde düzenlenecek önemli bir etkinlik olması açısından büyük bir fırsat olarak değerlendirilmektedir.

IES Yönetim Kurulu Üyesi olan Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Sertaç Bayhan, ayrıca ISIE konferansı kapsamında düzenlenen IES Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak, IES 2030 Vizyon ve Misyon hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirilen toplantılarda katkılarda bulunmuştur.

Konferans Resimleri-1 Konferans Resimleri-1 Konferans Resimleri-1 Konferans Resimleri-1
background image